Eén op één

Van aanpassen naar eigenheid. Het is dichterbij dan je denkt.

In een een-op-een samenwerking – of nog mooier co-creatie – met mij ontdek je hoe jij meer en meer vanuit eigenheid kunt leven.
We onderzoeken jouw patronen en belemmerende overtuigingen. Natuurlijk blijft ‘t niet bij praten. Je gaat aan de slag ermee! Integratie en implementatie. Dat is vaak waar ‘t lastig wordt. Je weet ‘t allemaal prima maar het ook écht gaan leven, dat is een ander verhaal.

Daar help ik je bij.
De ene keer als luisterend oor, dan als degene bij wie je stoom kunt afblazen. Als inhoudelijk sparringpartner, als back-up en soms ook als stok achter de deur. Ook dit is maatwerk.

Kortom, ik ben er voor jou op een manier die voor ons beide klopt.
Dit kan op verschillende manier. Zoals:

Kort & Krachtig
Eenmalige sparsessie

In een compacte coaching zorgen we ervoor dat jij inzicht en helderheid krijgt in jouw vraagstuk. Mijn manier van werken is met hoofd én lijf omdat ik geloof dat daar zoveel wijsheid verstopt zit die we nog lang niet altijd gebruiken. Dit kan online maar ik werk het liefst live. Wandelend in de natuur of op een prettige locatie. Je krijg van tevoren een intake vragenlijst zodat we direct de diepte in kunnen.

Ik kan je hulp gebruiken

Lang & Duurzaam
Spartraject

Deze optie is perfect als je mij voor lange tijd naast je wilt hebben. Dit kan 3 maanden zijn of een half jaar. We starten met een stevige kick-off waar we de basis voor dit traject leggen. Onze gesprekken zullen eens per 2 of 3 weken plaats vinden en bij voorkeur in de natuur. Al wandelend kom je vaak tot de beste inzichten. Er is tussendoor de mogelijkheid tot appcontact zodat ik er ook echt voor je kan zijn op de momenten dat het nodig is.

Doe mij deze doorbraken

Get social

laten we connecten

Saakje Bakker | Spreekmoed Specialist | Lemmer | KVK 65315677 | BTW NL001463030B68 | info@saakjebakker.nl