In een groep

Dat je het uiteindelijk zelf moet doen, betekent nog niet dat je er nu alleen voor staat.

Uiteindelijk zul je zelf naar voren moeten stappen. Voor jouw mensen moeten gaan staan om je verhaal te vertellen. Daar kan ik niet veel aan veranderen voor je.

Maar dat je het zelf moet doen, betekent nog niet dat je er alleen voor staat. Dat je geen hulp in kunt schakelen en je je in de aanloop naar dat moment niet kunt omringen met gelijkgestemden. Een veilige omgeving op kunt zoeken. Een publiek waarvoor je eindeloos meters mag maken. Een podium waarbij je mag stotteren, bibberen en vastlopen. Waarbij je met klotsende oksels en knikkende knieën mag beginnen.

Want dat is echte spreekmoed. Al die spanningen voelen en het tóch doen. Jezelf die toestemming geven en het jezelf gunnen om te ervaren wat er dan gebeurt.

Heb je behoefte aan zo’n plek? Om jouw spreekmoed te ontdekken en ontwikkelen?
Wees welkom bij mijn training of traject.

Eendaagse Training Unmute Yourself

Tijdens deze laagdrempelige, praktisch dag bevrijden we jouw verhaal en zet je de eerste stappen op het podium. Je ervaart dat het naast spannend vooral ook leuk en makkelijk kan zijn om te presenteren. Hoe het is om echt vrij en onbevangen te spreken en hoe dichtbij je er nu al bent.

Ik wil meer weten

Vind je Verhaal Traject

Heb je mijn eendaagse training gevolgd en wil je nu doorpakken? Of wil je überhaupt liever meteen de diepte in? Definitief afscheid nemen van de gedachten die je nu tegenhouden? Van de slapeloze nachten en gemiste kansen?

Ben je er klaar voor om het gemak en plezier op te zoeken? Je verhaal te bevrijden? En om te ontdekken hoe je verschillende technieken, zoals storytelling en improvisatie, toepast? Dan is dit unieke traject voor jou. Je vertelt je verhaal steeds scherper en je podium presence wordt steeds eigener. Met de week voel je je vrijer en relaxter. Sterker nog; je zou niet de eerste zijn die ontdekt dat ze zich helemaal thuis voelt op dat podium.

Vertel me hier alles over

Get social

laten we connecten

Saakje Bakker | Spreekmoed Specialist | Lemmer | KVK 65315677 | BTW NL001463030B68 | info@saakjebakker.nl