Eén op één

Écht vrij en onbevangen spreken. Het kan en je bent er dichterbij dan je denkt.

In een een-op-een samenwerking met mij ontdek je hoe jij ontspannen, krachtig en met plezier presenteert.
Hoe spannend je het nu misschien ook nog vindt. Of hoe onzeker je je ook voelt over je verhaal.

We onderzoeken wat jou op dit moment tegenhoudt om op het podium te gaan staan. En we bepalen vervolgens wat je nodig hebt om het tóch te doen.

Kortom, we verlagen de lat en verhogen je (spreek)moed. Al in een paar uur tijd. Maar langer kan ook.
Er zijn diverse mogelijkheden. Zoals:

Eerste Hulp Bij Presentatiestress

In een compacte coaching zorgen we ervoor dat de presentatie die je binnenkort mag geven staat als een huis. De structuur klopt, de verhaallijn is meeslepend en jij vertelt met verve. Zodat jij de nacht ervoor lekker slaapt en schittert met jouw performance op het moment suprême.

Ik kan je hulp gebruiken

3 x 33 Doorpak Coaching

Deze optie is perfect als je mij 3 x 33 minuten bij je wilt hebben. Een strippenkaart voor de momenten dat je er zelf even niet uitkomt. Je een gedachte tegen iemand aan wilt houden. Een peptalk kunt gebruiken. Of een passage uit je verhaal wilt testen op een vakkundig one woman publiek. Dan ben ik er voor je met praktische en doelgerichte support.

Doe mij deze doorbraken

De Diepte In

Misschien zoek je wel iemand die wat langer met je meeloopt. In de aanloop naar een belangrijke presentatie bijvoorbeeld. Of misschien droom je wel van een eigen lezing of keynote? Ook dan ben ik er voor je. Ik spiegel en coach je, denk met je mee, help je bij het stevig structureren van je verhaal en geef je praktische podium presence tips.

Dit heb ik nodig

Get social

laten we connecten

Saakje Bakker | Spreekmoed Specialist | Lemmer | KVK 65315677 | BTW NL001463030B68 | info@saakjebakker.nl