Ha antroteller!

‘Antro wattuh?!?’
We horen het je denken. Antrotelling: een mix van antropologie en storytelling. Daar waar anders kijken, mens-zijn én verhalen elkaar raken.
Als mens zijn we niks meer of minder dan een bundel verhalen op pootjes. Verhalen die bepalen hoe we naar onszelf, elkaar en de wereld kijken.
Verander je je verhaal, dan verandert automatisch je perspectief en verandert je perspectief, dan verandert er heel veel.
Daar zit de ruimte, de ontmoeting, de verbinding, het inzicht en het uitzicht.

Dus wat denk je ervan om je antrotellingbril op te zetten en 2021 te ontrafelen?
We zorgen ervoor dat je alle ruis en ballast van je afschudt zodat je klaar voor de start van 2022 bent.

Born ready

Wat gaan we doen? Op vrijdag 17 december of zaterdag 18 december nemen Sanne (de magiër) en Saakje (de ontdekkingsreiziger) je mee op antrotellingpad.
Hoe vertrok jij in 2021? Wat gebeurde er in de tussentijd? Wat waren de wendingen, de plottwists, de kado’s waar je niet op zat te wachten maar wel in je handen gedrukt kreeg?
Wij helpen je om ze uit te pakken. Hoe heb je hier betekenis aan gegeven en wat vertelt jou dat? Ontdek wat de verborgen parels zijn, wat mee mag naar 2022 en wat je achter laat. Immers, opgeruimd staat netjes.

It’s your story honey. Feel free to hit them with a plot twist whenever you want.

Aan het eind van deze dag ben jij een ander mens, om er maar even een ‘serieuze belofte’ in te smijten 😉.
Misschien is dit ietwat overdreven maar daar gaan we natuurlijk wel voor.
Je gaat de diepte in met persoonlijk onderzoek. We gebruiken de wijsheden uit verhalen en archetypes, andere culturen en rituelen om ons eigen perspectief te verrijken.  Zodat je met verscherpt inzicht en een heldere blik, jouw koers kunt pakken voor 2022. Om te voorkomen dat dit bij leuke voornemens en eendagsvliegen blijft, gaan we dit op een prachtige manier integreren en verankeren.

Life is a walking

We leven in een uitdagende, lastige tijd waarin het pad niet altijd even duidelijk is. In die mist, in het ‘ondertussen’, in het niet-weten en bijna willen opgeven – daar ligt ook de weg voorwaarts. Wij bewandelen deze weg het ene moment struikelend, dan weer dansend, soms aarzelend maar altijd met een open hart en een lichte tred (en soms ‘n fikse snotterpartij). Onze inzet voor deze dag is dat jij je innerlijk kompas weer oppoetst en je weg vindt door deze mist.  

Dus voor een ieder die een dagje in verbinding met zichzelf en anderen wil, het jaar in retrospectief wil plaatsen om fris weer verder te kunnen:
we ontmoeten je graag op de prachtige locatie ‘t Kalfje in Wenum Wiesel.

Zie het als een sabbatical in één dag.
‘Dat kan toch niet?’ denk jij dan.
Watch us 😉

Weet dat we jouw en onze gezondheid serieus nemen. De locatie is ruim genoeg om de 1,5 meter te waarborgen. Mocht je het voor nu te spannend vinden maar dit wel graag mee willen maken, stuur ons dan bericht.
Dan gaan we kijken of we deze dag nogmaals in januari kunnen doen. 

Met enthousiaste antrotelling groetjes,

Sanne & Saakje

Praktisch

📍vrijdag 17 december van 9.30 – 17.00 in ‘t Kalfje
in Wenum-Wiesel (https://www.t-kalfje.nl)

🛒 €395 ex btw

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Ja! Ik doe mee

Praktisch

📍zaterdag 18 december van 9.30 – 17.00 in ‘t Kalfje
in Wenum-Wiesel (https://www.t-kalfje.nl)

🛒 €395 ex btw

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Ja! Ik doe mee

Oud-deelnemer Mieke Caris:

‘Ik heb Genoten van de dag. Als ik eraan terugdenk, ervaar ik nog het plezier van de dag. De invulling van Ontdek Jouw Verhaal ging verder dan ik gedacht had. Uitgebreider, subtieler, diepgaander en luchtiger tegelijk. Ik vond de afwisseling van vormen goed en gevarieerd, was prima te doen online. Leuke groep, openheid die ontstond… en al snel. Ik zie dit vooral als jouw verdienste. Jouw prettige manier van aanwezig zijn, veiligheid, grappig en to the point. Jouw woordgebruik om iets te duiden vond ik inspirerend, het spelen met woorden.’

Oud-deelnemer Dionne Hendriks:

‘De Reis van de Held, wat een mooie training! Na 10 minuten had ik al een boek vol kunnen schrijven.

Saakje is spontaan, lekker zichzelf, gooit een dosis humor en luchtigheid in haar training maar gaat tegelijk de diepte in. En juist deze combinatie maakt dat ik van het begin tot het eind geboeid luister. De Reis van de Held heeft me inzicht gegeven in wat ik uit de weg ga en waar ik verder in mag groeien. Waarom ik zo vaak een short cut heb genomen en wat ervoor nodig is om dit patroon te doorbreken. En daarnaast heb ik een onuitputtelijke bron aan onderwerpen gevonden om over te schrijven.’

Get social

laten we connecten

Saakje Bakker | Spreekmoed Specialist | Lemmer | KVK 65315677 | BTW NL001463030B68 | info@saakjebakker.nl