Individuele Coaching

De vrouwen die bij mij komen voor individuele coaching zijn vaak ambitieuze leiders en ondernemers die van betekenis willen zijn. Ze willen veel, ze kunnen veel, staan ‘hun mannetje’ én ze rennen zichzelf nog wel eens voorbij.

Ze met elkaar gemeen hebben is dat er diep van binnen iets knaagt. Dat klinkt misschien wat vaag, ik leg het je uit. Ze hebben hun ‘plek aan tafel’ bemachtigd op intelligentie, hard werken en doorzettingsvermogen. Supermooi! En nu willen ze meer. Ze willen door. Verder. Uitpakken! Maar niet meer op de ‘oude’ manier. Ze staan voor een kantelpunt.

Ze willen van hard werken naar hart werken. Maar zijn dan bang dat ze als soft worden gezien, niet serieus meer worden genomen en hun plek kwijtraken. En tegelijkertijd geloven ze in de kracht van eigenheid en zijn ze nieuwsgierig naar de ‘vrouwelijke’ manier van werken.

Hoewel je het op het eerste gezicht niet zou zeggen, zijn mijn meeste klanten pleasers. Ze staan standaard ingesteld op aanpassen, op ‘hoe het heurt’. Eerst de ander, dan zij. Je ziet ze de gaten dichtlopen, zichzelf in onmogelijke posities manoeuvreren om maar ‘het goeie’ te doen en onder de streep inboeten op bv zelfzorg. Het lontje wordt korter, de antwoorden ietwat afgepaster, de tred sneller. Als ze niet oppassen, liggen ze op ramkoers voor zichzelf. Gelukkig weten ze dat maar weten en doen zijn 2 verschillende dingen 😉

Ze willen zichzelf weer op nummer één zetten, maar zijn bang dat ze dan egoïstisch zijn en hun schuldgevoel tettert luidkeels in hun hoofden. Zo’n vicieuze cirkel waar ze, als ze niet oppassen, zomaar zichzelf in kunnen vastdraaien.

Het zijn de levensgenieters! De leiders en ondernemers die het leven willen opvreten. Al vergeten ze soms even om te genieten omdat ze altijd maar doorgaan. Op hun spierballen, op doorzettingsvermogen. Dat er nog een heel lijf onder hun overijverige hoofdkantoor zit, wat zich steeds meer laat horen, voelen ze steeds sterker. Ze willen ernaar luisteren, maar vinden dat ook spannend. Stel nou dat het lijf zegt dat ze moeten vertragen, of dat het lijf signalen geeft die ze liever nog negeren.

Ze hebben zelf al de nodige kilometers gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling dmv training, coaching en/of therapie én hebben behoefte om alle opbrengst dieper te integreren in hun dagelijks leven. Zodat ze steeds meer vrij en onbevangen kunnen leven. Vanuit eigenheid.

En ze zijn vaak zelf de sparringspartner voor een ander én hebben de behoefte aan een luisterend oor, een neutrale meedenker voor zichzelf. Iemand die hen verstaat, begrijpt en uitdaagt. Iemand die er helemaal voor hen is.

Herken jij jezelf hier in en heb je behoefte om mij langere tijd naast je te hebben, laten we dan kennismaken.
Plan je afspraak hier (link Calendly) in.

Plan je afspraak in

Get social

laten we connecten

Saakje Bakker | Lemmer | KVK 65315677 | BTW NL001463030B68 | info@saakjebakker.nl